Krukfunding

Want de Roskam is hout waard.

Zoals voor vele andere kleine ondernemers blijft het ook voor de horeca huilen met de pet op. Tal van cafés trachten nu ten langen leste te overleven met ultieme crowdfunding acties. Ook Café Roskam is “running on fumes” en ziet zich genoodzaakt de funding parachute om te gespen. Bij deze nodigen Leentje en Ruud hun crowd uit om een stukje stamcafé in huis te halen en de toekomst van de Roskam veilig te helpen landen.

De barkrukken van de Roskam, bezeten van de verborgen geschiedenis van Brussel, staan gebeiteld als dankbaar hou(t)vast voor elke (stam)gast die graag een goed getapt pintje drinkt in het centrum. Een van de krukken, die het gewicht van de lege toog niet langer torsen kan, offert zich nu belangeloos, doch niet geheel pijn- en kosteloos op voor de bloedende zaak.

Leentje en Ruud zullen één van de iconische barkrukken des huizes ter plaatse in stukjes zagen en te koop aanbieden aan de crowd die de Roskam wil steunen zoals de kruk in kwestie ook hen heeft ondersteund in goede en kwade tijden.

Een waardevolle kans om thuis een stukje roemrijke kruk van de Roskam te “bezitten”, hout vast te houden en koesterend uit te kijken naar verse, al dan niet verborgen verhalen op de barkrukken aan de toog van je tweede thuis.

LET'S

GIVE

varken.gif

1 pintje aan de toog 

   en een dank je wel

1 pintje aan de toog

   Boek van

   Kobe Lecompte

   en een dank je wel

1 cocktail aan de toog 

   en een dank je wel

1 drankje aan de toog

   stuk van de barkruk

   en een dank je wel

1 drankje aan de toog

   Tekening Vijay Diels

   en een dank je wel

Well known for its wide choice of beers and gin and tonics, the warm and relaxed atmosphere of Roskam café will undoubtedly win you over. In the heart of Brussels' Flemish district, a stone's throw from Sainte Catherine church, this typical Brussels café hosts a jazz programme that showcases the new Belgian jazz scene.

24h

Bien connu pour son large choix de bières et ses gin tonics, l'ambiance chaleureuse et décontractée du café Roskam saura sans nul doute vous conquérir. Au cœur du quartier flamand, à deux pas de l’église Sainte Catherine, ce café typiquement bruxellois accueille une programmation jazz qui fait la part belle à la nouvelle scène jazz belge.

Contact Us

Thanks for submitting!

ThankYou